København SV · Tartinisvej 30, 2. 1.

Kontant kr 1.550.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 50 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1944
Sagsnummer: 10872982
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 80.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.072
Ejerudgift pr. måned: 2.505
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.948

Beskrivelse

Dejlig og regulær 2V med lys og luft i rigelige mængder.

Med en rolig og eftertragtet beliggenhed 3 minutter fra Valbyparken, har du mulighed for at købe en super hyggelig 2V. Foreningen er velstyret og velholdt, bl.a. med nyere tag, fælles vaskeri, kælderrum og masser af rekreative områder i nærheden. Området er trygt og byder bl.a. på masser af indkøbsmuligheder, kulturhus, bus og tog i nærheden samt gode muligheder for en rask løbetur. Derudover er der gode fremtidsperspektiver i Sydhavnen med en række nye byggerier, kommende metro m.v.

Lejligheden indeholder: Fordelingsentré. Dejlig opholdsstue med plads til både hygge- og spiseområde. Flisebadeværelse med brus og en god størrelse. Soveværelse med plads til dobbeltsengen samt skab. Charmerende køkken med hårde hvidevarer og mulighed for en lille spiseplads.

Derudover kan du glæde dig over en nymalet lejlighed, pæne trægulve, nyere vinduer, billig fjernvarme og fiber/internet via foreningen til kun kr. 53,00 pr. md.

Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger