København SV · Offenbachsvej 21, 2. th.

Kontant kr 3.422.000
Ejerlejlighed
  • 5 værelser
  • 103 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1936
Sagsnummer: 10673385
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 175.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

15.279
Ejerudgift pr. måned: 3.951
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.962

Beskrivelse

Attraktiv og sjælden 5Ver med to solrige altaner – 3 reelle soveværelser og mange anvendelsesmuligheder!

Man træder ind i lejlighedens rummelige køkken holdt i lyst og med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet går man videre ind i den ene af to store og lyse stuer ensuite – her kan du nemt åbne op mellem stue og køkken, hvis man ønsker et stort køkkenalrum. Igennem flotte fløjdøre føres man videre til næste rummelige og lyse stue. Begge stuer har karnap som giver et fantastisk lysindfald og udgang til to solrige altaner hvor udsigten i morgen- og formiddagssolen kan nydes. Fra stuen fordeler alle lejlighedens værelser. Her træder man videre ind i mindre fordelingsgang med adgang til to gode og rummelige værelser med masser af plads og lys. Ligeledes er der fra fordelingsentréen adgang til stort badeværelse med separat brus holdt i lyse og grå fliser – oplagt til børne- eller teenagerafdeling med eget badeværelse. Tilbage i stuen træder man ind i endnu en fordelingsentre med adgang til stort bryggers, walk-in-closet og toilet. Bryggerset er på nuværende tidspunkt udstyret med vaskemaskine, men kan nemt omdannes til endnu et rummeligt soveværelse alt efter behov. Toilettet er holdt i lyse klinker, hvor der her kan etableres brus hvis man ønsker to badeværelser.

Den perfekte lejlighed til familien der har brug for plads og mange reelle soveværelser – lejligheden er to lejligheder lagt sammen og kan nemt opdeles på ny. Lejligheden har nye vinduer og fremtræder nymalet og med afhøvlede plankegulve. Til lejligheden er der brugsret til 2 kælderrum med masser af plads til opbevaring. Velfungerende ejerforeningen som løbende er vedligeholdt, bl.a. med nyere tegltag, renoverede altaner, fjernvarme, fællesvaskeri og fælleslokale. Der er i ejerforening igangsat et stort renoveringsprojekt af gårdmiljøet i samarbejde med Københavns Kommune. Renoveringen er i gang og forventes afsluttet til foråret.

Ejendommen ligger i det hyggelige Musikerkvarter på en stille ensrettet vej i Sydhavnen. Her er du tæt på offentligt transport ved Sjælør Station og den kommende metrostation ved Mozarts Plads i 2019. Grønne rekreative områder ved Valbyparken Karens Minde og ikke mindst med Sydhavnstippen lige i baghaven.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger