København SV · Händelsvej 30, st. tv.

Kontant kr 1.775.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 53 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1939
Sagsnummer: 10674592
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 90.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.939
Ejerudgift pr. måned: 2.687
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.685

Beskrivelse

Fantastisk flot og delevenlig 2v i eftertragtet ejerforning – Nyere køkken

Ejerforeningen Ellebjerg ligger i Sydhavnen, også kaldet Musikbyen. Her er du tæt på den naturskønne Valbypark som indbyder til en hyggelig eftermiddag med vennerne eller en god løbetur. Du er ligeledes en kort gåtur fra fordelagtige indkøbsmuligheder samt offentlige transportmuligheder i form af S-tog og busser. Der er planer om at udbygge metronettet, så der med tiden kommer en station ved Ny Ellebjerg st. og Mozarts Plads. Derudover er du tæt på mange uddannelsesinstitutioner, herunder AAU-universitetet.

I foreningen – som er Danmarks ældste – er der et skønt gårdmiljø med græsplæner, bocciabane, legeplads og grillsteder. Foreningen har endvidere et nyrenoveret festlokale samt motionsrum. Ydermere er der 7 fællesvaskerier med 1-2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler til hvert vaskeri. Herudover er der 1-2 tørrerum tilknyttet hvert vaskeri. Læs mere på www.ellebjerg.dk.

Lejligheden indeholder: Rummelig fordelingsentré. Lækkert køkken i hvidt med bl.a. vaske- og opvaskemaskine samt kig til det grønne. Dejligt soveværelse mod stille og nyligt gennemrenoveret gårdt. Hyggelig opholdsstue med mulighed for spiseafsnit og hyggeafdeling i den praktiske alkove. Skønt badeværelse med separat brus og fliser.

Derudover får du termovinduer, plankegulve og en herlig 2Ver med en rolig og efterspurgt beliggenhed.

Kom og se – du bliver så glad.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger