København SV · Ellebjergvej 9, 1. th.

Kontant kr 1.930.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 52 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1939
Sagsnummer: 10181049
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 100.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.666
Ejerudgift pr. måned: 2.554
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.351

Beskrivelse

Totalistandsat delevenlig 2v i attraktive Sydhavnen – med sydvendt altan og spisekøkken

Her er lejligheden hvor man ikke selv skal løfte en finger – alt er istandsat for ende til anden og står fuldstændig indflytningsklar!
Lejligheden indeholder en god fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Rummelig stue med spisekrog og tillige plads til stort sofaarrangement. Rummeligt soveværelse med god plads til seng, skab og arbejdsbord, samt udgang til hyggelig sydvendt altan mod stille og nyligt gennemrenoveret gård. Nyt flot køkken fra IKEA holdt i hvidt med spiseplads og masser af opbevaring til køkkenudstyret. Nyt rummeligt badeværelse med separat brus, gulvarme og nyt sanitet.
Alt i lejligheden er gennemrenoveret med pudsede lofter og vægge, afhøvlede gulve, nye elinstallationer m.m. Ligeledes har lejligheden støjdæmpende termovinduer og står i indflytningsklar stand. Lejligheden er oplagt som delelejlighed.

I foreningen er der et skønt gårdmiljø med græsplæner, legeplads og grillsteder. Foreningen har endvidere et festlokale samt motionsrum. Ydermere er der 7 fællesvaskerier med 1-2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler til hvert vaskeri. Herudover er der 1-2 tørrerum tilknyttet hvert vaskeri. Læs mere på www.ellebjerg.dk.

Ejerforeningen Ellebjerg ligger i Kongens Enghave, også kaldet Musikbyen, beliggende tæt på den naturskønne Valbypark som indbyder til en hyggelig eftermiddag med vennerne eller en god løbetur. Ligeledes en kort gåtur fra fordelagtige indkøbsmuligheder samt offentlige transportmuligheder i form af S-tog, busser og den kommende Metro. Derudover tæt på mange uddannelsesinstitutioner, herunder AAU-universitetet.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger