København SV · Ellebjergvej 23, 2. TV.

Kontant kr 1.750.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 49 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1939
Sagsnummer: 10673680
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 90.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.867
Ejerudgift pr. måned: 2.381
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.626

Beskrivelse

Super delevenlig 2v i up-and-coming Sydhavnen – Total indflytningsklar

Ejerforeningen Ellebjerg ligger i Sydhavnen, også kaldet Musikbyen. Her er du tæt på den naturskønne Valbypark som indbyder til en hyggelig eftermiddag med vennerne eller en god løbetur. Du er ligeledes en kort gåtur fra fordelagtige indkøbsmuligheder samt offentlige transportmuligheder i form af S-tog og busser. Der er planer om at udbygge metronettet, så der med tiden kommer en station ved Ny Ellebjerg st. og Mozarts Plads. Derudover er du tæt på mange uddannelsesinstitutioner, herunder AAU-universitetet.

I foreningen – som er Danmarks ældste – er der et skønt gårdmiljø med græsplæner, bocciabane, legeplads og grillsteder. Foreningen har endvidere et nyrenoveret festlokale samt motionsrum. Ydermere er der 7 fællesvaskerier med 1-2 vaskemaskiner og 1 tørretumbler til hvert vaskeri. Herudover er der 1-2 tørrerum tilknyttet hvert vaskeri. Læs mere på www.ellebjerg.dk.

Lejligheden indeholder en god entré med fin plads til tøj og sko. Køkken holdt i lyse farver, masser af opbevaring samt albuerum til at kokkerere. Rummeligt soveværelse mod stille og nyligt gennemrenoveret gård – god plads til seng, skab og med fin udsigt. Veldisponeret opholdsstue med mulighed for spiseafsnit og tillige plads til sofaarrangement. Skønt badeværelse med separat brus og spots i loftet.

Derudover får du støjdæmpende termovinduer, plankegulve og et generelt rigtig pænt indtryk der er gennemgående i lejligheden.

Den er velholdt og klar til dig og dine møbler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger