Rødovre · Vojensvej 4, 2. TV.

Kontant kr 1.295.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 49 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1940
Sagsnummer: 10670538
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 65.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.934
Ejerudgift pr. måned: 2.798
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

4.940

Beskrivelse

Charmerende 2v lejlighed med køkkenalrum og attraktiv beliggenhed – TRYGHEDSKØB

Klassisk og charmerende lejlighed centralt beliggende lige ved stationen. Du træder ind i lejlighedens entré hvorfra der adgang til resten af lejlighedens lyse rum. Stor hyggelig stue i åben forbindelse til køkkenet med spiseplads. I stuen er der plads til stort sofaarrangement hvor man kan nyde varmen fra lejlighedens brændeovn. Fra stuen træder du videre ind gennem to fløjdøre til soveværelset med plads til både seng, skrivebord og garderobe. Lejlighedens badeværelse er rummeligt med separat brus og naturligt lysindfald.

I velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter så som grøn gårdhave, vaskekælder og mulighed for egen parkeringsplads i aflåst gård. Gode indkøbs- og transportmuligheder lige rundt om hjørnet med kun få hundrede meter til Hvidovre Station og stationscentret. Gode rekreative muligheder i lokalområdet tæt på Vigerslevparken, Rebæk Sø og Damhussøen. I 2007 har ejendommen fået nye termoruder, installeret dørtelefoner og lagt nyt tag.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere