Frederiksberg · Søndre Fasanvej 87C, 2. 3.

Kontant kr 3.150.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 87 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1991
Sagsnummer: 19019
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 160.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

14.374
Ejerudgift pr. måned: 3.473
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.224

Beskrivelse

Indflytningsklar 3-værelses med fri udsigt fra sydvendt altan – attraktiv beliggenhed tilbagetrukket fra vejen.

I velholdt gulstensejendom fra 1991 tilbagetrukket fra vejen og med grønne rekreative områder i umiddelbar nærhed. Her får du en nymalet og veldisponeret 3-værelses med en efterspurgt beliggenhed ca. 50 meter fra Søndermarken, Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet. Der er offentlig transport i umiddelbar nærhed, ligesom der er gode parkeringsmuligheder på ejendommens private parkeringsplads. Der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til aflukket syd/vestvendt altan. 2 rummelige værelser med masser af lys. Dejligt elementkøkken med god mulighed for at etablere en spiseplads ved vinduet.

Derudover er her lyse nyafhøvlede trægulve, hvide vægge, termovinduer og fri udsigt til træer fra den sydvendte altan.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere