København S · Frankrigshusene 8, 1. th.

Kontant kr 2.195.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 56 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1936
Sagsnummer: 10172724
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 110.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.939
Ejerudgift pr. måned: 2.803
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.372

Beskrivelse

2V-delelejlighed med 2 altaner og stort badeværelse – To minutters gang fra Amagerbro Metrostation.

Beliggende i rigtig god veldrevet forening nær metro, Amager Centret, svømmehallen, Amagerbrogade og blot 5 min. på cykel til Amager Strandpark. Velholdt murstensejendom fra 1936 med fjernvarme, termovinduer og mulighed for individuel tilslutning til billigt bredbånd, TV, radio og telefon.

Lejligheden har en klassisk ruminddeling med fordelingsentré, der har adgang til alle lejlighedens rum. Stor stue med udgang til sydvendt altan. Stuen har en størrelse, som giver gode muligheder for både at have sofagruppe og spisebord. Stort soveværelse mod den stille gård og udsigt over grønne arealer. Ligeledes her er der altan. Der plads til den store seng, opbevaringsskab og skrivebord. Ældre, men pænt køkken, holdt i lyse nuancer med de nødvendige hårde hvidevarer. Stort badeværelse, som er udvidet for at få plads til separat bruseniche. Badeværelset er opbygget med hvide fliser på gulv, filt på vægge og med hvid sanitet.

Lejligheden er optimal som delelejlighed, og beliggenheden er helt i top.

Skal du ha solgt din egen bolig, så kontakt din lokale base1-butik, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...