København Ø · Sankt Jakobs Gade 3, st. th.

Kontant kr 2.985.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 70 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1904
Sagsnummer: 10674386
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 150.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

13.372
Ejerudgift pr. måned: 2.970
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

11.264

Beskrivelse

Unik og stor lejlighed på indre Østerbro med gode muligheder

Her får du en helt igennem eftertragtet beliggenhed – helt roligt ved Sankt Jakobs Plads, som syder af liv med gode restauranter, caféer m.v. Du er desuden i gå-afstand til Fælledparken, Park, Østerbrogades og Ndr. Frihavnsgades hyggelige butikker. Det bliver ikke meget bedre. Ejendommen er en klassisk Østerbro herskabsejendom i rigtig god stand. Foreningen er velstyret med stor opsparing, løbende vedligehold og et hyggeligt samvær. Der er adgang via flot herskabelig opgang samt nem adgang til et hyggeligt og lukket gårdmiljø fra lejligheden.

Lejligheden har tinglyst brugsret til 55 kvm. rummelig kælder under stuen, som kan integreres med lejligheden – indeholder: Fin entré. Soveværelse med skab. Kæmpe opholdsstue med stort sydvendt vindue – her får du masser af lys da vejen er bred. Lyst køkken med spiseplads og kort afstand til gårdmiljøet – fungerer næsten som egen have. Flisebadeværelse i den helt rigtige størrelse, så du kan boltre dig uden at sjaske det hele til. Under stuen har lejligheden ejerskab til kælderrum, der kan benyttes som hobbyrum, aktivitetsrum m.v.

Derudover får du højt til loftet i stuen, stuklofter, termovinduer og mulighed for en skøn bolig et skønt sted.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger