København Ø · Drejøgade 26F, 5. 507.

Kontant kr 1.695.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 46 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1974
Sagsnummer: 10674489
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 85.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.614
Ejerudgift pr. måned: 2.299
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.456

Beskrivelse

Skøn udsigtslejlighed med dejlig opholdsaltan – TRYGHEDSKØB

I eftertragtet og veldrevet ejerforening tilbyder vi en lys og rar begynderlejlighed på 5. sal med fri udsigt udover Københavns tage. Ejendommen er yderst velholdt og tilbyder et hav af fællesfaciliteter, herunder godt fællesvaskeri, festlokale, elevator, cykelkælder, parkeringskælder og – ikke mindst – pragtfuld tagterrasse med grill, borde, bænke og en bjergtagende udsigt. Beliggenheden er central med kort afstand til indkøb, fælledparken, caféerne, fitness og den splinternye Metro.

Her får du en funktionel lejlighed der indeholder: Lang entré med god skabsplads. Stort – og vi mener stort – badeværelse med vaskemaskine og sep. brus. Rummelig og regulær opholdsstue med udgang til altan i hele stuens bredde, hvilket gør den ekstra anvendelig. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen og indeholder fin skabsplads og hårde hvidevarer.

Lejligheden har lyse trægulve, hvide vægge og kan overtages efter købers ønske.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger