København Ø · Århusgade 84, 3. th.

Kontant kr 4.350.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 88 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1887
Sagsnummer: 10671347
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 220.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

19.556
Ejerudgift pr. måned: 3.042
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

16.477

Beskrivelse

Skøn og rummelig 3-vær. med kæmpe sydvendt opholdsaltan

Med attraktiv og rolig beliggenhed finder du denne yderst velholdte lejlighed i markant hjørneejendom fra 1887. Når du træder ind i lejligheden emmer den af her vil jeg bo, og du skal bl.a. glæde dig over: Fin velkomstentré med god plads. Nyere badeværelse med separat bruseniche og gulvvarme. Lyst og lækkert køkken, åbent til lejlighedens hjerte, spisetuen, hvorfra der er udgang til solrig opholdsaltan. I dette åbne rum er der plads til fester, gæster og hyggeligt hverdagsliv. Stor opholdsstue med et væld af indretningsmuligheder. Veldisponeret soveværelse med stor luksus skabsvæg specielt tilpasset lejligheden. Endvidere er her højt til loftet, stuk, flotte plankegulve, nyere elektricitet, termovinduer og billig fjernvarme. Der er desuden brugsret til loftsrum og dejligt lukket gårdmiljø. Hele lejligheden bærer tydeligt præg af at være velholdt og vi kan kun anbefale en fremvisning hurtigst muligt.

Ejendommen er løbende vedligeholdt bl.a. med nylig facaderenovering, nye vinduer og renoveret fortrappe. Foreningen har netop frasolgt loftarealet, hvilket betyder flere beboere (og dermed lavere fællesudgifter), nyt tag og – forventeligt – et kontant beløb til foreningens medlemmer ved fordeling af projektets overskud. Der er desuden allerede indbetalt penge til en forestående renovering af bagtrappen så man kan roligt sige at du ved køb af denne lejlighed bliver medlem i en velstyret forening med godt naboskab og en kompetent bestyrelse.

Kvarteret er kendetegnet ved små hyggelige caféer, specialbutikker i en skønsom blanding med nødvendige dagligvarebutikker lige om hjørnet. Rekreative områder er der masser af ligesom udviklingen i Nordhavnen på sigt gør det endnu mere attraktivt at bo netop her.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere