København NV · Teglbrændervej 2, st.

Kontant kr 1.995.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 71 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1935
Sagsnummer: 10672459
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 100.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.960
Ejerudgift pr. måned: 4.593
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.545

Beskrivelse

Kæmpe 2V på 95 kvm, incl. 24 kvm. underetage med et utal af muligheder – Stort , lækkert badeværelse

Ejendommen er beliggende i et dejligt, roligt og grønt område nær Nørrebro Bycenter, Nørrebro Station og de mange spændende indkøbsmuligheder og cafétilbud. Rådhuspladsen og Utterslev Mose ligger kun en cykeltur væk og et utal af uddannelsesinstitutioner er indenfor kort afstand. Ejendommen er løbende istandsat, ligesom ejerforeningen er velstyret med god økonomi.

Lejligheden er i god stand og indeholder: God entré med skabsvæg. Flot og lyst køkken med spiseplads og alle hårde hvidevarer. Kæmpe stue med masser af muligheder for indretning og nedgang til underetagen. Praktisk soveværelse med skabsplads. Dejligt badeværelse med oceaner af plads og bl.a. separat bruseplads. Underetagen er flisebelagt, har vindue og varme og kan benyttes til mange formål – træningsrum, kontor, musikrum, legerum – ja, mulighederne er mange.

Derudover er her hvide vægge, termovinduer, trægulve, nyere elektricitet og alle muligheder for at få en dejlig bolig der lige har det ekstra krydderi.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger