København NV · Skaffervej 13, st. th.

Kontant kr 1.595.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 53 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1935
Sagsnummer: 10670333
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 80.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.321
Ejerudgift pr. måned: 3.322
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.167

Beskrivelse

Solid 2V lejlighed i smørhullet på NV

I solid murstensejendom fra 30erne ligger denne store, velholdte og lyse 2V. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen og har blandt andet netop renoveret facaden og skiftet vinduer. Derudover er gårdmiljøet netop istandsat og er vel et af Nordvests lækreste med mange små oaser. Beliggenheden er nær Nørrebro Station, ny metro, Bycentret og de efterspurgte spisesteder Tribeca og Sirius.

Lejligheden inderholder; Rummelig entré med plads til overtøj og sko. Umiddelbar adgang til køkkenet, af lidt ældre dato, herfra, men til gengæld særdeles velindrettet med opbevaringsplads oppe og nede. Badeværelset er fornuftif størrelse med bruseafsnit og fliser på gulv og vægge. Soveværelset mod den pæne og stille gård er rummeligt, med indbygget skab så rummet er opdelt og hermed plads til skrivebord mm. Stuen er stor, med god plads til både spise- og sofaarrangement, samt stort nyere vindue så her er godt med lys. Særligt fordi der ingen høje bygninger er på modsatte side af vejen. Plankegulve, nymalede vægge og en god lejlighed i en god forening, der blor venter påå sin nye ejer.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere