København NV · Peter Ipsens Allé 3, 1. 50.

Kontant kr 1.150.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 40 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1973
Sagsnummer: 10671651
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 60.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.186
Ejerudgift pr. måned: 1.933
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

4.367

Beskrivelse

Super billig lejlighed i Nordvest – pæn og indflytningsklar begynderlejlighed med stort badeværelse og nyere køkken

I roligt og ugeneret område på stillevej til Frederikssundsvej, ligger denne ejendom fra 1973. Lejligheden er beliggende tæt på talrige indkøbsmuligheder, de herlige grønne rekreative områder ved Utterslev Mose samt i cykelafstand til diverse videregående uddannelsesinstitutioner som Panum, KU, CBS, KVL osv. Gul murstensejendom der fremstår pæn og velholdt. Der er endvidere privat p-område, grønt gårdareal, cykelkælder, nye dørtelefoner, beboerrum, fjernvarme, elevator samt brugsret til et kælderrum.

Lejligheden indeholder: Vindfang. Entré med skabe og plads til overtøj. Stort badeværelse med sep. bruseplads og vaskemaskine. Dejlig lys opholdssstue med masser af lys og fine indretningsmuligheder. Stuen åben til nyere køkken.

Her er endvidere trægulve, lyse vægge og termovinduer. Foreningen planlægger at installere billigt og lynhurtigt fibernet i løbet af efteråret.

Lejligheden fremtræder pæn og velholdt og kan overtages efter købers ønsker.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger