København NV · Musvågevej 3, 2. th.

Kontant kr 2.175.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 66 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1925
Sagsnummer: 10673275
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 110.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.926
Ejerudgift pr. måned: 2.526
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.351

Beskrivelse

Stor flot 2V i NordVests mest populære område med pragtfuldt lys i rummene – Tryghedskøb

Vedligeholdt rødstensejendom i det eftertragtede Fuglekvarter, få minutters gang fra Nørrebro Station, Nørrebro Bycenter, de mange (næsten døgnåbne) indkøbsmuligheder, hyggelige caféer samt den nye metro (i 2019). City og diverse uddannelsesinstitutioner ligger i cykelafstand, så du er tæt på alt. Velstyret ejerforening med brugsret til loftrum, fælles vaskekælder, dørtelefon, cykelskur, cykelkælder, barnevognsrum og grønt gårdmiljø med planlagt gårdprojekt undervejs. Foreningen har derudover besluttet at skifte vinduer mod gaden, hvilket skulle give endnu bedre varmeøkonomi i lejligheden.

Lejligheden indeholder: Stor entré med god plads. Kæmpe opholdsstue med skønt lysindfald og kig til himlen – størrelsen er så tilpas, at du kan lege med indretningsmuligheder uden det bliver trangt. Rummeligt soveværelse med plads til den store seng og klædeskab. Dejligt lyst køkken med morgenkaffeplads og kig til gårdmiljøet. Fint badeværelse med brus og toilet.

Derudover kan du glæde dig over pæne trægulve, lyse vægge, nyere el og en hyggelig stemning.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...