København NV · Mågevej 52, st. tv.

Kontant kr 1.950.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 54 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1937
Sagsnummer: 10183777
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 100.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.614
Ejerudgift pr. måned: 1.958
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.325

Beskrivelse

Denne skønne lejlighed er beliggende på en sidevej til Frederikssundsvej, uhyre centralt i Nordvest og København. Kort afstand til Nørrebro Bycenter, alsidige og døgnåbne indkøbsmuligheder, fitness.dk og offentlig transport incl. en ny metrostation om kort tid. Hvis man er til en løbetur eller en hyggelig aftentur hånd i hånd, er Utterslev Mose og Genforeningspladsen også indenfor kort afstand. Er du mere til søerne og København K. er det en rask cykeltur på 10 min.

Ejendommen bliver løbende vedligeholdt og har netop afsluttet et projekt med nye vinduer, tagrenovering, facade m.v. og den fremtræder i rigtig god stand. Ydermere forventes et splinternyt gårdanlæg i sommeren 2019, som etableres i samarbejde med Københavns kommune. Der er adgang til kælder/loftrum, fællesvaskeri, gårdmiljø og tørrerum.

Sælger har lagt meget liv og sjæl i lejligheden, og den fremstår sjældent hyggelig og indbydende – indeholder: God fordelingsentré. Rummeligt badeværelse med fliser. Helt nyt lækkert køkken med luft og rigelig skabsplads. Soveværelse mod gården med lækker New Yorker-væg. Skøn opholdsstue med rigtig gode indretningsmuligheder.

Lejligheden er yderst funktionel, rummelig og passer perfekt til den køber, der ønsker en indflytningsklar 2V med plankegulve, termovinduer og billig varme.

Der er IKKE hjemfaldspligt på lejligheden.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger