København NV · Mågevej 46, st. th.

Kontant kr 1.899.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 54 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1937
Sagsnummer: 10181152
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 95.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.442
Ejerudgift pr. måned: 2.606
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.168

Beskrivelse

Pragtfuld og rummelig delelejlighed med kik til grønt og UDEN hjemfaldspligt – nyt køkken og pænt badeværelse

På rolig stikvej med grønne vejtræer og cykelafstand til City ligger denne skønne 2-værelses. I umiddelbar nærhed er der et væld af grønne arealer og Genforeningspladsen, der er ideelt til den raske løbetur. Der er flere indkøbsmuligheder og træningscentre lige om hjørnet. Bus 5C kører hele døgnet, og S-toget ligger i gå afstand fra lejligheden, ligesom der er en ny metro på vej. Der er et blomstrende café-miljø og et væld af fritidsmuligheder. Bl.a. Bellahøj Svømmestadion med ude- og inde bassin, tennis i Grøndals Centret, fodbold, bowling med mere.

Ejendommen fremstår usædvanlig velholdt, og der er netop afsluttet et projekt med udskiftning af vinduer, faldstammer, renovering af facade og tag. Ejerforeningen er veldrevet, og det er generelt et rart og trygt sted at vende hjem til. Til foreningen hører praktisk fællesvaskeri, cykelkælder, eget kælder/loftrum, tørrerum, gårdmiljø m.m.

Lejligheden er ideel som delelejlighed og indeholder: Hyggelig velkomstentré med plads til overtøj. Badeværelse i rigtig god størrelse med fliser og brus. Nyt lyst køkken med flotte fliser og grøn udsigt. Yderst rummelig og veldisponeret opholdsstue med fri udsigt, hyggeplads ved vinduet og et væld af indretningsmuligheder. Stuen er en suite til dejligt soveværelse mod gården.

Lejligheden er veldisponeret og har pæne trægulve, stukkant, lyse vægge/lofter med filt, nyere elektricitet, nye termovinduer, dørtelefon og hurtigt internet. Der er ligeledes kabel-TV i foreningen.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger