København NV · Frimestervej 38, 4. th.

Kontant kr 2.095.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 58 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1937
Sagsnummer: 10673070
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 105.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.490
Ejerudgift pr. måned: 2.284
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.982

Beskrivelse

Stor og rummelig 2V med fantastisk udsigt – Badeværelse med sep. bruseplads

Eftertragtet og rolig beliggenhed på stille stikvej i kvarteret omkring den hippe Tribeca restaurant, og med kort afstand til hele verden. Pæn og velholdt murstensejendom fra 30erne, bl.a. med dejligt grønt, hyggeligt gårdmiljø, som du kan nyde sammen med gode venner og naboer. Der tilbydes ligeledes fællesvaskeri, kælder- og loftrum, cykelkælder, fælles rum/køkken og mulighed for billig internet. Du har 30 sekunder til daglige indkøb og 4 minutter til et væld af små sjove specialbutikker samt S-tog, busser m.v. Skal du læse er der ligeledes kort afstand til gode uddannelsesinstitutioner.

Lejligheden har lige de ekstra kvadratmetre, der giver ekstra luft og indeholder: Stor velkomstentré med plads til skab. Fint og praktisk køkken med udgang til altan med morgensol. Flisebadeværelse i rigtig god størrelse og med hyggeligt badekar til de kolde aftener. Soveværelse med rigelig plads til dobbeltseng. Regulær og hyggelig opholdsstue med mange indretningsmuligheder og udgang til altan med det flotteste view.

Her er endvidere termovinduer, HFI-relæ/360 volt, plankegulve, lidt stukkant og billig fjernvarme.

Lejligheden ligger tilbagetrukket fra vejen, og kan overtages hurtigt.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger