København NV · Frederikssundsvej 50, 1. 9.

Kontant kr 2.855.000
Ejerlejlighed
  • 4 værelser
  • 95 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1972
Sagsnummer: 10670437
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 145.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.958
Ejerudgift pr. måned: 3.723
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.918

Beskrivelse

Total indflytningsklar luksus 4V med direkte adgang til stort fælles terrasseområde

Her får du en super lys, rummelig og perfekt lejlighed i et up-coming område i udvikling. Der er en autentisk altid-åben attitude med et spillevende lokalmiljø, og samtidig en umiddelbar nærhed til hele København. Småbutikkerne er rundt om hjørnet, ligesom der ad åre står en splinterny metro med nem transport på tværs af alle bydele. Ejendommen er løbende vedligeholdt, har netop fået nye vinduer og har desuden gode parkeringsmuligheder.

Lejligheden er netop istandsat efter alle kunstens regler, er klar til dine møbler og indeholder: Direkte indgang til køkken/alrum/stue – her er helt nyt luksus Svanekøkken i de absolut bedste materialer og alle hårde hvidevarer. 3 store værelser/stuer med lys der vælter indad de store nye vinduespartier. Lækkert flisebadeværelse med separat bruseplads og i en størrelse over gennemsnittet.

Endvidere kan du glæde dig over helt nytrukket elektricitet fræset ind i væggene, nyt egetræsgulv, hvide vægge/lofter med filt og dørtelefon.

Her får du den perfekte delelejlighed – skal den deles af 3 studerende er der rig mulighed.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere