København NV · Frederikssundsvej 20, 1. tv.

Kontant kr 3.098.000
Ejerlejlighed
  • 4 værelser
  • 96 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1936
Sagsnummer: 10665132
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 155.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

13.957
Ejerudgift pr. måned: 3.709
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

11.758

Beskrivelse

Lejligheden der kan det hele; rummer hele familien eller oplagt til forældrekøb som delejlighed til 3 personer!

Kort og godt: Lejligheden er lige til af flytte ind, og hvis ikke det er børnene der fylder, er denne lejlighed oplagt some delebolig, da hele 3 personer ville kunne have et værelse hver og derudover et fælles opholdsrum.
Endvidere er det en god investering, set i lyset af den nye metro der kommer et stenkast derfra om et par år.

Her får du en stor og super lys lejlighed, i et område i udvikling. Der er en autentisk altid-åben attitude med et spillevende lokalmiljø, og samtidig en umiddelbar nærhed til hele København, særligt via Nørrebro Station og offentlig transport i alle retninger. Småbutikkerne er rundt om hjørnet. Ejendommen er løbende vedligeholdt i gule mursten fra 1936, med dørtelefon og bl.a. loftrum.

Lejligheden byder på følgende; Man ankommer i åbent køkken/alrum. Køkkenet er totalrenoveret med nye elementer, bordplade og travertinfliser for en lækker finish. Her er særdeles god opbevaringsplads, og rigeligt plads til at skabe et (spise)rum alle ønsker at være i. Badeværelset er ligeledes totalrenoveret med væghægt toilet, separat brus og vindue til udluftning. Smagfuldt flisevalg og plads til armbevægelser. 3 store stuer en suite, hvor det bagerste er oplagt forældresoveværelse, – rummeligt til den store seng, skab og evt. arbejdsbord. Stuerne er store og der er vel kun familiens individuelle valg der afgør brugen. Værelse med altan og plads til seng og skab som gæste/børneværelse eller slet og ret kontor. Overalt er der højt til loftet, spartlede vægge, rummeligt, lys og en fin fornemmelse af velvære.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere