København NV · Borups Allé 237, 3. TH.

Kontant kr 1.495.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 47 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1921
Sagsnummer: 10671752
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 75.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.828
Ejerudgift pr. måned: 2.118
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.751

Beskrivelse

Yderst charmerende og prisbillig 2V – kan overtages hurtigt

I velholdt rødstensejendom fra 1935 kan vi nu tilbyde en veldisponeret og lys 2-værelseslejlighed. Her bor du øverst og ugeneret på 3. sal med nem adgang til den pragtfulde og indbydende grønne fællesgård. Ejendommen er løbende vedligeholdt, bl.a. med nyt tag, opgange, kloakker m.v. Du kan glæde dig over et billigt fællesvaskeri og en nærhed til tennisbaner, foldboldbaner og – i sæsonen – en kæmpe skøjtebane. Det er nemt at komme ud af byen, og skal du ind til uddannelsesinstitutionerne på bro-kvartererne er du ankommet på under 15 minutter, hvis du cykler.

Lejligheden er perfekt til et forældrekøb og/eller til førstegangskøberen, der vil have en fin 2V i en velordnet ejendom.

Lejligheden indeholder: Entré med plads til overtøjet. Skøn opholdsstue med nyere vinduesparti, hyggelig kvist og hyggehjørne. Soveværelse med rolig beliggenhed til gården. Praktisk køkken. Brusebadeværelse med ny belægning og nyt toilet.

Derudover er der fjernvarme, trægulv, brugsret til kælderrum og muligheden for et roligt studenterliv på 1. klasse.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere