København NV · Bisiddervej 10, 1. th.

Kontant kr 3.795.000
Ejerlejlighed
  • 4 værelser
  • 117 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1935
Sagsnummer: 10672157
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 190.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

23.436
Ejerudgift pr. måned: 4.570
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

18.125

Beskrivelse

Pragtfuld og rummelig lejlighed med 2 altaner og det flotteste gårdmiljø i Nordvest – alle fælleslån er indfriet – TRYGHEDSKØB

I solid murstensejendom fra 30erne ligger denne store, velholdte og ekstremt lyse 4V. Foreningen vedligeholder løbende ejendommen og har blandt andet netop renoveret facaden og skiftet vinduer. Derudover er gårdmiljøet netop istandsat og er vel et af Nordvests lækreste med mange små oaser. Beliggenheden er nær Nørrebro Station, ny metro, Bycentret og de efterspurgte spisesteder Tribeca og Sirius.

Lejligheden er i pæn stand og indeholder: Rummelig velkomstentré. Her møder du det lækre køkken/alrum – husets hjerte med kig til gårdmiljøet, lidt rå murstensvæg og alle muligheder for grin, glæder og kulinariske oplevelser. 2 store flotte stuer en suite, den ene med udgang til altan. Endnu en veldisponeret stue ligeledes med udgang til altan. Børneværelse/kontor med roligt kig til gårdmiljøet. Badeværelse med vaskemaskine. Separat toilet (praktisk hvis I har gæster).

Endvidere kan I glæde jer over termovinduer, nyere elektricitet, trægulve og en overordentlig velstyret ejerforening.

Her får du ekstra tryghed – sælger tegner i forbindelse med handlen en 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker sælgers ansvar for evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger