København N · Stengade 52A, 1. 2.

Kontant kr 1.850.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 49 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1973
Sagsnummer: 10183171
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 95.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.230
Ejerudgift pr. måned: 2.017
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.989

Beskrivelse

Hyggelig begynderlejlighed på indre Nørrebro – Kan overtages hurtigt

Super velholdt gulstensejendom fra 1973, der bl.a. tilbyder et suverænt aflukket gårdmiljø med små hyggelige miljøer. For at par år siden fik ejendommen ordnet tag, vinduer, ligesom der er elevator, eget kælderrum og adgang til fællesvaskeri. Beliggenheden bliver ikke mere central. Her er 2 minutter til Skt. hans Torv, specialbutikkerne/caféerne omkring Elmegade, Assistens kirkegård, Søerne, Dronning Louises bro – kort fortalt – pladask i centrum af det hele.

Lejligheden skal lige friskes op med lidt maling, og så har du den skønneste lejlighed, som indeholder: Entré med rigtig god skabsplads. Stort flisebadeværelse med sep. brus og vaskemaskine. Nyere elementkøkken, åbent til rummelig opholdsstue som naturligt kan opdeles i hygge, spise og soveafdeling. I stuen er der stort vinduesparti og fransk altan.

Glæd dig endvidere over trægulve, billig ejerudgift og dejlige kvadratmetre.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger