København N · Stefansgade 12, 4. th.

Kontant kr 2.150.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 35 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1886
Sagsnummer: 10674490
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 110.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.632
Ejerudgift pr. måned: 1.202
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.113

Beskrivelse

Højt, lyst og absolut eftertragtet beliggenhed – Totalistandsat luksus lejlighed med indbygget wauww-effekter

Med topbeliggenhed på Nørrebro pladask midt i det mest eftertragtede Stefansgadekvarter kan vi nu tilbyde en topistandsat og hyggelig studiebolig, perfekt som forældrekøb. Her er du på 1. række til de mange hyggelige specialbutikker, toprestauranter og caféer samt de kommende Metrostationer. Skal du sole dig eller løbe en tur er Assistensen og Nørrebroparken gode bud. Ejendommen er løbende renoveret/byfornyet og fremtræder som en klassisk Københavnerejendom med al dens charme.

Lejligheden ligger øverst med en fabelagtig udsigt til det hele og har netop gennemgået en gennemgribende renovering med respekt for detaljerne – lejligheden indeholder: Åbent entréområde. Splinternyt luksus køkken med barområde og nye hårde hvidevarer. Lækkert badeværelse med fliser og separat bruseområde. Lys rummelig opholdsstue med udsigt til byen og livet i nårområdet. Praktisk soveværelse mod gårdmiljøet.

Derudover kan du glæde dig over ny elektricitet, nyafhøvlede gulve, hvide vægge/loftet med filt, termovinduer og usædvanligt lave ejerudgifter. Alle fælleslån bliver indfriet for denne lejlighed.

Kom og bliv bjergtaget….

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger