København N · Søllerødgade 46, 1. tv.

Kontant kr 1.895.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 40 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1886
Sagsnummer: 10673172
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 95.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.590
Ejerudgift pr. måned: 3.562
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.225

Beskrivelse

Den hyggeligste 2V i Stefansgadekvarteret – Kan overtages hurtigt – TRYGHEDSKØB

Med topbeliggenhed på Nørrebro pladask midt i det mest eftertragtede Stefansgadekvarter kan vi nu tilbyde en super hyggelig studiebolig, perfekt som forældrekøb. Her er du på 1. række til de mange hyggelige specialbutikker, toprestauranter og caféer samt de kommende Metrostationer. Skal du sole dig eller løbe en tur er Assistensen og Nørrebroparken gode bud. Ejendommen er løbende renoveret/byfornyet og fremtræder som en klassisk Københavnerejendom med al dens charme.

Lejligheden kan overtages hurtigt og indeholder: Entré med plads til overtøjet. Badeværelse med brus. Fint køkken med god skabsplads og vaskemaskine. Super hyggelig opholdsstue med mange indretningsmuligheder. Soveværelse med rolig beliggenhed til gården.

Lejligheden emmer af hygge og god stemning bl.a. med pæne trægulve og lyse vægge.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger