København N · Lundtoftegade 99, 3. TV.

Kontant kr 2.295.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 57 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1930
Sagsnummer: 10674388
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 115.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.247
Ejerudgift pr. måned: 3.252
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.629

Beskrivelse

Skøn klassisk 2-værelse med separat brus og mulighed for altan

Lejligheden er beliggende på 3.sal med et skønt lys og udsigt over Nørrebro. Stor og rummelig 2-værelses lejlighed fordelt på 57 kvadratmeter. Stor og lys stue med charmerende stuklofter og en fin fransk altan. Rummeligt og lyst soveværelse med udsigt til den grønne gård. Køkkenet er veludnyttet med masser af opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer.
Rummeligt badeværelse med separat brus holdt i hvide og grå fliser.
I ejerforeningen er der stort altanprojekt på vej, hvor arbejdet forventes i gangsat til februar 2018. Lejlighedens har originale og fine detaljer med nymalede vægge.

Lejligheden er billigende i en flot ejendom fra 1930 med nyrenoveret facade og tag.
Der er brugsret til et kælderrum, en vaskekælder og et stort gårdmiljø med grønne arealer og hyggelige opholdssteder.
Et stenkast fra lejligheden finder man Nørrebrogade hvor gode spisesteder ligger side om side med spændende butikker og specialforretninger. Ligeledes ligger alle slags dagligvareforretninger lige rundt om hjørnet.
Af offentligt tranport finder man Nørrebro station kun 350 meter fra lejligheden, med gode tog- og busforbindelser og den kommende metrostation.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger