København N · Kapelvej 46, st. th.

Kontant kr 4.495.000
Ejerlejlighed
  • 4 værelser
  • 118 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1918
Sagsnummer: 10182060
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 225.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

19.939
Ejerudgift pr. måned: 3.789
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

16.936

Beskrivelse

Pragtfuld 4-vær. på 118 kvm – Herskabsfølelse og suveræn beliggenhed

I mindre og hyggelig rødstensejendom fra 1918 kan vi nu tilbyde en lys og velholdt lejlighed med et hav af muligheder. Her har du en høj stuelejlighed, nærmest 1. sal, med masser af lys ind ad vinduerne. Foreningen er vesltyret og der er i ejerudgifterne en stor månedlig opsparing til fremtidig vedligeholdelse. Der er brugsret til stort fælles kælderareal, loftrum og en fælles gård, som foreningen i samråd med Københavns kommunes projekt grønne gårde planlægger at istandsætte/forskønne. Beliggenheden er ideel – stille sidegade til Rantzausgade med Hans Tavsens Park, Assistens og søerne indenfor kort afstand. Daglivarebutikker, caféer og de små specialbutikker har du ligeledes i behagelig afstand.

Lejligheden er løbende renoveret og indeholder: Dejlig velkomsentré. Nyere køkken med hårde hvidevarer og spiseplads. Rummeligt og nyistandsat badeværelse med separat brus og vaskemaskine. 2 atmosfærefyldte stuer en suite med plankegulve, højt til loftet og smukke stuklofter. Veldisponeret soveværelse mod gården. Endnu et værelse med et gode muligheder for anvendelse.

Lejligheden fremstår velholdt med lyse vægge, højt til loftet, plankegulve, nyere elektricitet – en skøn lejlighed med veldisponerede kvadratmetre.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger