København N · Heimdalsgade 42, 4. 46.

Kontant kr 1.395.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 48 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1975
Sagsnummer: 10673068
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 70.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.395
Ejerudgift pr. måned: 2.368
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.378

Beskrivelse

Vi kan nu tilbyde endnu en skøn 1-værelses lejlighed på Heimdalsgade 42!

I populær og veldrevet ejendom tilbyder vi nu en pragtfuld begynderlejlighed og ejendommen har endda elevator, så det er altid nemt at komme op på 4. sal.

Lejligheden indeholder:
Entré med god plads, fra entréen er der et depotrum der kan bruges som opbevarings/tøjskab, alternativt kan man vælte væggen og få en større entré med plads til kontor. Endvidere fra entréen findes lejlighedens badeværelse, der overgår københavner-standarden, da man altså her får et stort badeværelse med stort badekar. Stuen er stor og LYS i forbindelse med et halv-åbent køkken og udgang til skøn altan – næsten et ekstra rum om sommeren, som man kan se frem til mange hyggelige stunder på.

Ejendommen har brugsret til fællesvaskeri/tørrerum, nyere elevator, cykelparkering, mulighed for at leje P-plads og vicevært tilknyttet. Her bor du midt i det pulserende Nørrebro og alligevel lidt væk – der er hele 2 nye Metrostationer på vej indenfor 500 meter, små specialbutikker der har åbent døgnet rundt, grønne områder, Superkilen, Stafansgade-kvarteret, Nørrebroparken og kort afstand til uddannelsesinstitutioner og City. Hvad skal du mere bruge..??

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.
Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...