København N · Heimdalsgade 42, 2. 22.

Kontant kr 1.495.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 52 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1975
Sagsnummer: 10672965
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 75.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.848
Ejerudgift pr. måned: 2.404
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.760

Beskrivelse

Skøn begynderlejlighed med dejligt lysindfald og solrig altan – Tryghedskøb

I populær og veldrevet ejendom tilbyder vi nu en pragtfuld begynderlejlighed, hvor sælger har brugt tid, penge og tanker på lejligheden. Ejendommen har brugsret til fællesvaskeri/tørrerum, nyere elevator, cykelparkering, mulighed for at leje P-plads og vicevært tilknyttet. Her bor du midt i det pulserende Nørrebro og alligevel lidt væk – der er hele 2 nye Metrostationer på vej indenfor 500 meter, små specialbutikker der har åbent døgnet rundt, grønne områder, Superkilen, Stafansgade-kvarteret, Nørrebroparken og kort afstand til uddannelsesinstitutioner og City. Hvad skal du mere bruge..??

Lejligheden indeholder: Entré. Praktisk og velgennemtænkt depotrum, der lige gir det ekstra plads. Stort (og vi mener stort) badeværelse med fliser og separat brus. Lys og solrig opholdsstue med pragtfuldt lysindfald, nyere åbent køkken og udgang til skøn altan med grønt kig og masser af sol – næsten et ekstra rum om sommeren.

Lejligheden fremtræder i god stand, bl.a. med nyere flotte gulve, lyse vægge/lofter, termovinduer og fjernvarme.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...