København N · Hamletsgade 30, st. tv.

Kontant kr 2.295.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 96 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1938
Sagsnummer: 10664828
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 115.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.440
Ejerudgift pr. måned: 4.000
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.795

Beskrivelse

Ultraspændende og one of a kind lejlighed – TRYGHEDSKØB

I solid ejerforening ved den Røde Plads tilbyder vi nu en lejlighed, der er helt sin egen. Beliggenheden er med 2 nye metrostationer indenfor de næste par år, Nørrebros berømmede diversitet og alt hvad du kan ønske dig af indkøb fra små sjove butikker. Ejerforeningen er velstyret og har lige fået nyt lækkert gårdmiljø ligesom der passes på ejendommen. Du kan således glæde dig over hyggelige naboer, og et trygt liv i en dejlig lejlighed.

Lejligheden indeholder: Direkte indgang til nyere køkken/alrum. Badeværelse med gulvvarme og sep. brus. 2 soveværelser – det ene med udgang til altan hvorfra der er kig til det nye gårdmiljø. Et par trin ned finder du opholdsstuen med masser af indretningsmuligheder. Derfra er der igen et par trin ned til egen underetage, hvor kun fantasien sætter grænser i forhold til indretning.

Her tilbyder vi masser af kvadratmetre til en billig penge og et væld af muligheder for et trygt og godt liv i en del af Nørrebro, der er i rivende udvikling.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere