København S · Bergthorasgade 17, ST. 3.

Kontant kr 1.650.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 43 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1970
Sagsnummer: 10171615
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 85.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.431
Ejerudgift pr. måned: 1.315
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.259

Beskrivelse

Totalistandsat begynderlejlighed på Bryggen – kan overtages hurtigt

Her får du en toplækker lejlighed med en beliggenhed på Islands Brygge, som er et af Københavns absolut mest attraktive byområder. Her har du stort set alle de tilbud, man kan forvente ved at bo centralt i hovedstaden. Gode spisesteder, små specialbutikker, havnebadet, skoler, daginstitutioner, dagligvarebutikker samt indkøbscentret, Fisketorvet, lige på den anden side af Bryggebroen. Den ene side af Bryggen ligger op ad City med bl.a. Tivoli i gåafstand. Den anden side af Bryggen vender ud mod Københavns største rekreative område, Amager Fælled. Der er blot få minutters afstand til metro- og busstoppesteder.

Ejendommen er opført i 1970, og vedligeholdes løbende. Der er brugsret til fællesvaskeri, cykelkælder, fællesterrasse m.v. Der er elevator og billig fjernvarme.

Lejligheden har undergået en forvandling og indeholder: Entré med adgang til walk in closet/depotrum. Stort dejligt – og nyt – badeværelse med separat bruseafsnit. Nyt køkken med fin skabsplads – du kan evt. åbne op til stuen med en halvvæg. Skøn og lys opholdsstue, hvor du snildt kan indrette hygge, spise og soveafdeling – her er stort vinduesparti i hele stuens bredde, hvilket giver utrolig meget lys.

Lejligheden har nye trægulve, nymalede vægge og lofter, termovinduer og nyere stikkontakter de fleste steder.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...