Herlev · Herlev Hovedgade 105, 1. tv.

Kontant kr 1.250.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 52 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1942
Sagsnummer: 10183069
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 65.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.564
Ejerudgift pr. måned: 2.527
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

4.728

Beskrivelse

Super billigt 1. gangssalg centralt i Herlev – håndværkertilbud med dejlig altan

Hyggelig og absolut rummelig 2-værelses lejlighed i centrum af Herlev. Yderst velstyret ejerforening med brugsret til bl.a. kælderrum og en dejlig grøn fællesgård. Her bor du virkelig centralt i Herlev med S-tog, Bymidte og det nye BIG center cirka 2 minutter fra lejligheden. Derudover er Kagsmosen og Utterslev mose lige rundt om hjørnet, hvis du vil have lidt grønt til fødderne.

Lejligheden har været lejet ud siden 1942, og trænger til en omgang. Gulvene er dog nyafhøvlet. Lejlighedens indretning er: Velkomstentré. Gammelt køkken uden hårde hvidevarer. Badeværelse med brus. Fint soveværelse med udgang til altan. Lys opholdsstue.

Hvis du er på udkig efter en billig 2-værelses, hvor du selv kan sætte præg på istandsættelsen, skal du skynde dig at bestille en fremvisning.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger