Frederiksberg · Søndre Fasanvej 87E, 4. 1.

Kontant kr 2.395.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 59 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1991
Sagsnummer: 10183170
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 120.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.628
Ejerudgift pr. måned: 2.334
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.107

Beskrivelse

Skøn 2-vær. med vestvendt altan og frit kig udover byen

Her tilbyder vi en lys vestvendt 2-værelses med frit og ugeneret kig fra vinduerne – unik beliggenhed ca. 20 meter fra Søndermarken med alle dets grønne, rekreative arealer. Derudover har du Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet i umiddelbar nærhed og indenfor gå-afstand. Hovedejendommen er yderst velholdt og velstyret, ligesom der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads. Der er parkerngspladser på foreningens område, og der medfølger 1 licens til lejligheden.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til ugenert vestvendt altan. Stuen er i åben forbindelse til elementkøkken med hårde hvidevarer. Regulært og rummeligt soveværelse med skabsplads.

Lejligheden er nymalet ligesom trægulvene er slebet/lakeres – kom ud og oplev den gode stemning i lejligheden.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger