Frederiksberg · Søndre Fasanvej 87D, 3. 3.

Kontant kr 3.240.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 87 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1991
Sagsnummer: 10182766
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 165.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

14.340
Ejerudgift pr. måned: 3.436
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.290

Beskrivelse

Flot og rummelig 3-vær. med altan og spisekøkken

Her tilbyder vi en lys 3-værelses med en unik beliggenhed ca. 100 meter fra Søndermarken, Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet. Du har alt indenfor gå-afstand. Hovedejendommen er yderst velholdt og velstyret, ligesom der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til aflukket syd/vestvendt altan. 2 rummelige værelser med masser af lys. Dejligt elementkøkken med god mulighed for at etablere en spiseplads ved vinduet.

Derudover er her lyse trægulve, hvide vægge, termovinduer og en rar stemning i lejligheden.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger