Frederiksberg · Søndre Fasanvej 87C, st. 2.

Kontant kr 3.350.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 87 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1991
Sagsnummer: 10182463
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 170.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

14.763
Ejerudgift pr. måned: 3.418
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.668

Beskrivelse

Velholdt gulstensejendom fra 1991 tilbagetrukket fra vejen og med grønne rekreative områder i umiddelbar nærhed. Her får du en veldisponeret 3-værelses med en efterspurgt beliggenhed ca. 50 meter fra Søndermarken, Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet. Der er offentlig transport uden for døren, ligesom der er gode parkeringsmuligheder på ejendommens private parkeringsområde. Der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og dørtelefon. Lejligheden indeholder: Entré med skabe. God størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med udgang til haven og et væld af indretningsmuligheder. 2 rummelige værelser med masser af lys. Dejligt elementkøkken med god mulighed for at etablere en spiseplads ved vinduet.

Lejligheden fremstår nymalet med flotte trægulve. Termovinduer, billig varme og hyggelige naboer..

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger