Frederiksberg · Søndre Fasanvej 87A, 2. 2.

Kontant kr 3.750.000
Ejerlejlighed
  • 4 værelser
  • 94 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1991
Sagsnummer: 10871471
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 190.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

16.901
Ejerudgift pr. måned: 3.825
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

14.371

Beskrivelse

Skøn 4-vær. med altan og direkte udsigt til Søndermarken

Her tilbyder vi en lys 4-værelses med en unik og tilbagetrukket beliggenhed ca. 20 meter fra Søndermarken. Derudover har du Zoologisk have og alle Valbys små specialbutikker omkring Tingstedet og Spinderiet i umiddelbar nærhed og indenfor gå-afstand. Hovedejendommen er yderst velholdt og velstyret, ligesom der er brugsret til et kælderrum, festlokale, fælles vaskeri og grønt gårdmiljø med legeplads. Der er parkerngspladser på foreningens område, og der medfølger 1 licens til lejligheden.

Indgangspartiet til opgangen er med mindre vindfang og derfra kan du tage elevatoren op til lejligheden, som indeholder: Entré med skabe. Fin størrelse badeværelse med fliser, gulvvarme og sep. bruseniche. Skøn opholdsstue med hjørnevindue, fri udsigt og udgang til ugenert altan. Stuen er i åben forbindelse til elementkøkken med hårde hvidevarer. 3 rummelige værelser med masser af lys og god skabsplads.

Lejligheden males inden købers overtagelse ligesom gulvene slibes/lakeres – kom ud og oplev den gode stemning i lejligheden.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere