Frederiksberg · Ane Katrines Vej 8, 1. TV.

Kontant kr 2.495.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 61 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1932
Sagsnummer: 10182968
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 125.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

11.023
Ejerudgift pr. måned: 2.060
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.457

Beskrivelse

Her tilbyder vi en hyggelig lejlighed i et stille, roligt og eftertragtet kvarter. Her får du både Frederiksbergs grønne rekrative arealer og Nørrebros hippe Stefansgade-kvarter lige rundt om hjørnet. Endvidere er der alle tænkelige butikker, små caféer, special- og genbrugsbutikker samt nem adgang ind og ud af byen. Ejendommen og foreningen er populær og velstyret. Der er både loft/kælderrum, cykelparkering, gårdmiljø med petanque/legeplads ligesom der netop er afsluttet et større projekt hvor der er skiftet stigstrenge/faldstammer, indrettet kældre, renoveret opgange/gadedøre, ordnet have m.m.

Lejligheden har en dejlig stemning og indeholder: Godt entréområde med skabsplads. Stort badeværelse med fliser, separat bruseplads og vindue. Veldisponeret soveværelse med skabsvæg. Stort åbent stue/alrum/køkken med mange indretningsmuligheder og udgang til solrig opholdsaltan.

Endvidere er der trægulve, nyere elektricitet, nyere termovinduer, altandør og hoveddør, lyse vægge og masser af god stemning til den nye køber.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger