Dragør · Hovedgaden 22A

Kontant kr 2.550.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 85 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1973
Sagsnummer: 10181151
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 130.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

11.416
Ejerudgift pr. måned: 3.134
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.629

Beskrivelse

Fuldstændig indflytningsklar liebhaverlejlighed med loft til kip og en fantastisk stemning – havestykke og udsigtsterrasse

Her tilbyder vi en smuk og stemningsfuld ejerlejlighed med rolig beliggenhed i det atmosfærefyldte St. Magleby. Her bor man idyllisk i et hyggeligt miljø med gadekær og grønne, rekreative områder, og alligevel centralt til både Dragør, København, indkøb, strand, vand, og hvad hjertet ellers kan begære. Ejendommen har tidligere huset Gamle Kro og er i 2013 bygget om til 8 pragtfulde rækkehuse/lejligheder efter alle kunstens regler. Her skal I de næste mange år kun spekulere på at nyde livet, da alt indvendigt er renoveret og fremstår nyt, lækkert og lyst.

Ejerforeningen tilbyder fælles hobbyrum/værksted i kælderen, ligesom der er cykelrum og eget kælderrum. Der er også mulighed for egen parkeringsplads samt brugsret til dejligt havestykke og en udsigtsterrasse lige udenfor døren.

Lejligheden skal opleves og indeholder: Direkte adgang til lejlighedens hjerte -åbent stue/køkken/alrum med pragtfuldt loft til kip, fritlagte bjælker og med usædvanlig rumfornemmelse. Her er i særdeleshed tale om et samtalerum, hvor udgangspunktet er at være sammen. Herfra trappe til anvendelig hems med ovenlysvinduer. Soveværelse med skabsplads. Stort rummeligt badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle.

Her kan I kombinereønsket om et lille havestykke, græs under fødderne og en nem måde at bo på uden de store vedligeholdelsesopgaver.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger