København K · Sankt Peders Stræde 32, 2.

Kontant kr 5.500.000
Ejerlejlighed
  • 4 værelser
  • 112 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1797
Sagsnummer: 10182867
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 275.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

24.439
Ejerudgift pr. måned: 3.057
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

20.760

Beskrivelse

112 yderst atmosfærefyldte og nyistandsatte kvm. – Pragtfuld 4-værelses moderniseret med den største respekt

Med optimal beliggenhed i Latinerkvarteret er vores anbefaling – se denne smukke lejlighed. Her får du det bedste af alle verdener. En yderst central beliggenhed med alt i gå-afstand og samtidig en rolig og tryg placering. De tilbud som naturligt forekommer i en storby folder sig ud, og du kan frit vælge mellem specialbutikker, kreative restauranter, rekreative områder, fordybelse ved kanalerne eller Domkirken eller blot en slentretur i din by. Lejligheden ligger i Middelalderbyen i en karakteristisk ejendom fra 1797 på sunny side af gaden. Foreningen tilbyder et fælles kælderareal og vaskeri.

Sælger har i sin ejerperiode fået lagt nye brede plankegulve, etableret nyt badeværelse, lavet nyt køkken og optimeret indretningen.

Indgang til lejligheden sker via porten og en trappe på bagsiden af huset – lejligheden indeholder: Åben velkomstentré med skabe. Lækkert lyst køkken med alle hårde hvidevarer. 2 store smukke stuer en suite – adskilt af franske dobbeltdøre og med et utal af indretningsmuligheder. 2 store værelser, begge med masser af skabsplads og med vinduer til den lille stille gård. Rummeligt, nyt badeværelse med separat brus og vaskesøjle.

Endvidere dobbelte dannebrogsvinduer, hvide vægge/lofter med filt, ny elektricitet og masser af good-feeling.

Vi anbefaler en fremvisning af denne smukke lejlighed.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger