København K · Dronningensgade 42, 3. 2.

Kontant kr 2.398.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 54 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1962
Sagsnummer: 10171107
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 120.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.906
Ejerudgift pr. måned: 2.096
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.188

Beskrivelse

Attraktiv 2Ver med lækkert køkkenalrum midt på Christianshavn

Lige ved Christianshavns Torv, kanalerne, og Metro finder du på en ensrettet gade denne skønne lejlighed.
Du træder ind i lejlighedens fordelingsentré med plads til overtøjet og god indbygget skabsvæg med plads til hele garderroben. Mindre soveværelse med plads til dobbeltseng og sengebord. Istandsat og velholdt badeværelse holdt i lyse natursten med separat bruseniche og god plads. Kæmpe vestvendt og lys opholdstue med væg til væg vinduer med kig over Christianshavn. Hjørnet af stuen er indrettet med super lækkert designerkøkken med massiv træbordplade og lækre hårde hvidevarer. Køkkenalrummet/stuen har rigtig god plads til både stor spiseplads og sofaarrangement.
Lejligheden har gennemgående pæne parketgulve og termovinduer fra 2011.
Ved hoveddøren er der mulighed for lille siddearrangement på svalegangen hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes.

Ejerforeningen er velfungerende med parkeringsmulighed lige foran ejendommen, aflåst port, kæmpe gårdmiljø plus elevator, dørtelefon og kælderrum tilknyttet lejligheden. Beliggenheden bliver ikke bedre, og du har alt indenfor gåafstand. En lejlighed man ikke får meget bedre midt i Københavns centrum.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...