Brønshøj · Kabbelejevej 9, ST. TV.

Kontant kr 1.040.000
Ejerlejlighed
  • 1 værelser
  • 39 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1938
Sagsnummer: 10671146
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 55.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

4.716
Ejerudgift pr. måned: 1.321
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

3.971

Beskrivelse

Flot og lys begynderlejlighed med bedste beliggenhed – TRYGHEDSKØB

I velstyret og velholdt ejendom kan du nu købe en hyggelig begynderlejlighed i rigtig fin stand. Det er en yderst populær ejerforening, hvor der er et rart naboskab, ligesom der er tilknyttet vicevært og brugsret til fællesvaskeri. Der er et projekt igang med forskønnelse af gårdmiljøet. Lejligheden ligger helt ugeneret og uden indkig med grønt til begge sider. Adgangen til København sker med en af de mange A-busser, der kører på Frederikssundsvej, og der er masser af butikker, caféer m.v. i umiddelbar nærhed. Skal du ud og løbe, er Utterslev Mose for enden af vejen.

Sælger har netop skiftet radiatorer, paneler og dørhåndtag – lejligheden indeholder: Rummelig entré med opbevaringsplads i højden. Lyst køkken med fin morgen-kaffe-plads og hårde hvidevarer. Badeværelse med brus i fornuftig størrelse. Lys og veldisponeret opholdsstue med mange indretningsmuligheder og grønt kig fra det store vinduesparti.

Derudover er der hvide vægge/lofter, termovinduer, plankegulve og alle muligheder for et godt studieliv.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere