Brønshøj · Højenhald 10, st. th.

Kontant kr 1.575.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 48 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1934
Sagsnummer: 10672460
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 80.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.151
Ejerudgift pr. måned: 1.805
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.023

Beskrivelse

Optimal delelejlighed – Lille stille sidevej med grønt kig – Tryghedskøb

Her tilbyder vi en skøn og ugeneret 2V, der i den grad egner sig som delelejlighed. Foreningen er velstyret og med et godt naboskab. Der var en større renovering for nogle år siden, der bl.a. indholdt et renoveret tag – sælger har betalt denne udgift, og der er ingen fælleslån i lejligheden. Beliggenheden er ultra central med al verdens butikker indenfor gå-afstand, busser ind og ud af byen, smukke rekreative områder – samtidig er du i cykelafstand til CBS, metropol og andre uddannelsesinstitutioner. Vil du bare hygge hjemme, kan du glæde dig til gårdmiljøet, som er under forvandling til en dejlig oase.

Sælger har passet godt på lejligheden, som indeholder: Fin fordelingsentré. Lyst og nyere køkken med alle hårde hvidevarer, bl.a. vaskemaskine. Veldisponeret opholdsstue med grønt kig til Højenhald. Rummeligt soveværelse med rolig beliggenhed til foreningens nye gårdmiljø. Pæn størrelse badeværelse med fliser.

Her bor I supercentralt, roligt og kan desuden glæde jer over lyse vægge, afhøvlede plankegulve, højt til loftet, nyere elektricitet, termovinduer og brugsret til loftrum.

Her får du ekstra tryghed – sælges med 10-årig sælgeransvarsforsikring, der dækker evt. skjulte fejl og mangler.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...