København S · Vermlandsgade 81, 4. TV.

Kontant kr 2.250.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 58 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1905
Sagsnummer: 10180444
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 115.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.164
Ejerudgift pr. måned: 2.095
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.623

Beskrivelse

Sjældent udbudt luksus 2er med Amagers bedste beliggenhed

Med udsigt over København, et rummeligt spisekøkken, stort badeværelse og to flotte lyse værelser, udbydes nu en sjælden luksusudgave af en toværelses delevenlig lejlighed – tæt på både Christianshavn, Islands Brygge, metroen og Amager Strandpark.

Lejligheden ligger øverst i en gennemrenoveret ejendom fra starten af 1900-tallet og har med udsigt til både himlen og byen et fantastisk lysindfald. Nyd for eksempel solnedgangen over København – med Operaen i horisonten. Lejligheden har plankegulve, stuk, høje paneler og helt nye vinduer og fremstår flot og indflytningsklar. Fra den møblerbare entré har du adgang til alle boligens rum. Stort spisekøkken i rigtig god stand med hyggelig spiseplads og alt i hårde hvidevarer – endda egen vaskemaskine. Badeværelset er af sjældent set størrelse med separat brus, god opbevaringsplads og varme i gulvet. Soveværelset kan indrettes med både dobbeltseng, klædeskab og arbejdsplads. Den store stue har plads til både sofa og endnu en spiseplads.

Alt sammen i en veldrevet ejerforening, som har fået installeret fjernvarmeanlæg, skiftet tag, renoveret facade, udskiftet faldstammer, lagt dræn, renoveret trapper og ny dørtelefon. Alle projekter finansieret via byfornyelse eller fælleslån i ejerforeningen. Lejlighedens andel af fælleslån er indfriet af sælger, som desuden har skiftet vinduer i hele lejligheden i slutningen af 2017.

En helt unik luksus 2er med masser af indretningsmuligheder for både parret eller to studerende.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger