København S · Ungarnsgade 15, 3. tv.

Kontant kr 2.195.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 62 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1916
Sagsnummer: 10173629
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 110.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.939
Ejerudgift pr. måned: 2.250
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.360

Beskrivelse

Charmerende skøn hjørnelejlighed med fantastisk lysindfald – god dele 2V med stort spisekøkken.

Ejendommen er beliggende i velbeliggende rødstensejendom med styr på økonomien. Ejendommen er løbende istandsat med pænt grønt gårdanlæg, samt tag (ca 10-15 år gammelt). Desuden byder ejendommen på termovinduer, fjernvarme, dørtelefon og fællesvaskeri. Alt er indenfor gå og/eller cykelafstand: Amagercenteret, Amagerbrogade og Holmbladsgade med de hyggelige indkøbsmuligheder, Christianshavn, Holmen og Amager strand. Transportmulighederne er fantastiske med masser af busforbindelser ligesom metroen er beliggende så tæt på, at man næsten kan komme tørskoet i Magasin eller det Kongelige teater selvom det regner.

Lejlighedens indretning gør den perfekt til delelejlighed – indeholder: Fordelingsentré med adgang til alle rum. Flisebadeværelse med bruseplads. Kæmpe stort og lyst spisekøkken, hvor der er rigtig god skabs- og bordplads – her kan man nemt etablere det hyggelige mødested. Pragtfuld opholdsstue hvor lyset vælter ind af hjørnevinduerne. I soveværelse er der god plads og masser af skabe.

Derudover får du plankegulve, stukkant, billig fjernvarme, lækkert gårdmiljø og fællesvaskeri.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger