København S · Sundholmsvej 25, 3. tv.

Kontant kr 2.695.000
Ejerlejlighed
  • 3 værelser
  • 77 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1914
Sagsnummer: 10170596
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 135.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

12.248
Ejerudgift pr. måned: 2.885
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

10.319

Beskrivelse

Charmerende 3-vær. med fri udsigt samt eftertragtet og tilbagetrukket beliggenhed.

I yderst velholdt hovedejendom ligger denne store og veldisponerede 3V med højt til loftet og masser af lys. I 2012/13 blev ejendommen gennemgribende renoveret med bl.a. nyt tag, nye vinduer, efterisolering af gavlen, ligesom gårdmiljøet fornylig er blevet renoveret og er et hyggeligt samlingssted for ejendommens beboere. Lejligheden ligger helt ugeneret og tilbagetrukket, hvilket betyder at her er helt roligt samt en misundelsesværdig udsigt fra vinduerne mod gården. Området er under rivende udvikling, og her er du bl.a. tæt på Amagerbrogades liv, Københavns centrum, Islands Brygge samt adskillige uddannelsesinstitutioner.

Lejligheden er velholdt, rummelig og indeholder: Entré. Dejligt lyst køkken med hyggelig spiseplads. 2 store og skønne stuer/værelser – her er store vinduespartier og højt til loftet. Veldisponeret soveværelse med plads til dobbeltseng og skab. badeværelse med fliser og brus.

Derudover kan du glæde dig over nyere el-installationer, hvide fuldspartlede vægge med filt, pæne trægulve og en ejerforening med styr på tingene og lave fællesudgifter.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...
Skal du sælge?

Hos base1 vil vi gerne hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit salg.

Vi giver også en gratis salgsvurdering.

Læs mere