København S · Saltholmsvej 7, 3. th.

Kontant kr 1.500.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 45 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1904
Sagsnummer: 10173026
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 75.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

6.830
Ejerudgift pr. måned: 3.079
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

5.743

Beskrivelse

Fin delevenlig 2V med gåafstand til Metro og vand – Håndværkertilbud

Perfekt beliggenhed på stille gade med kort afstand til fra Amager Strandpark. Desuden tæt ved indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, Amager Centeret, metrostationer m.m. En yderst pæn og velholdt rødstensejendom med termovinduer, pæne opgange, fjernvarme, gode parkeringsmuligheder samt brugsret til depotrum. Endvidere er der brugsret til et hyggeligt og dejligt gårdmiljø.

Lejligheden byder på følgende; Mindre entré med plads til tøj og sko. Ældre køkken med fornuftig opbevaringsplads. Lille københavner toilet. Bad i kælder. Godt soveværelse mod den pæne renoverede gård med god plads til skab, bord og seng. Opholdsstue med udsigt til den stille trafikfattige gade og med fin plads til sofaarrangement og spiseareal. Lejligheden trænger til en kærlig hånd, og har plankegulve og stukatur, som man forventer af en ægte københavnerlejlighed.

Dette er den hyggelige og prisbillige lejlighed til den studerende.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...