København S · Prags Boulevard 44, 2. th.

Kontant kr 2.030.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 64 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1931
Sagsnummer: 10182061
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 105.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.000
Ejerudgift pr. måned: 2.706
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.644

Beskrivelse

Sjældent udbudt 2V med karnap stue og central beliggenhed – Fælles tagterrasse

I yderst velholdt hovedejendom vis-a-vis Prismen kan vi nu tilbyde en rummelig 2V med mulighed for at sætte dit eget præg. Lejligheden ligger bekvemt på 2. sal med fri udsigt til både højre og venstre, hvilket gør lejligheden særdeles lys. Foreningen er veldrevet, og du kan bl.a. glæde dig over en tagterrasse med fabelagtig udsigt, skønt renoveret gårdmiljø, stort kælderrum samt et fællesrum, der kan lejes. Her er du tæt på City, Amager Strandpark, Metrostation og alt det grønne omkring Prags Boulevard, Kløvermarken m.v.

Lejligheden fremstår med lyse vægge med filt, nyere elektricitet og skal have en opfrisker i køkken/bad, hvis den skal være helt perfekt – indeholder: Fordelingsentré. Lyst badeværelse med fliser og malet terrazzogulv. Rummeligt elementkøkken med grøn udsigt. Den skønneste karnapstue med stuklofter. Veldisponeret soveværelse mod den grønne gård.

Derudover får du termovinduer, plankegulve (der kan blive rigtig flotte), billig varme og en lejlighed du bliver rigtig glad for.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger