København S · Øresundsvej 110, 2. th.

Kontant kr 1.920.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 58 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1932
Sagsnummer: 10173127
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 100.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

8.573
Ejerudgift pr. måned: 2.404
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.271

Beskrivelse

Rummelig 2-værelses med fri udsigt – mulighed for altan og splinternyt badeværelse.

Lejligheden ligger i en velfungerende ejerforening. Ejendommen er fra 1932, og vedligeholdes løbende bl.a. med renovering af kloakker og gård (2012). Lejligheden ligger tæt på hele 2 metrostationer, Lergravsparken og Øresunds Station, 700 meter til Amager Strandpark , cykelafstand til Bryggen/Havnebadet, Amager Fælled og Rådhuspladsen. Derudover har du Amagerbrogades hyggelige butikker i umiddelbar nærhed med alt fra specialbutikker til dagligvarebutikker. Der er altanprojekt i foreningen, og der vil formetnlig være mulighed for at koble sig på. Af fællesfaciliteter kan vi bl.a. nævne en superhyggelig gård, fællesvaskeri og pulterrum.

Lejligheden fremtræder pæn og indeholder: Entré med god plads. Splinternyt lækkert badeværelse med brus. Lyst og praktisk køkken med masser af opbevaringsplads og bl.a. vaskemaskine. Stor og rummelig stue med fri udsigt fra vinduet, og et skønt lys til rummet fra det store vinduesparti – her har du plads til spise- og hyggeafdeling. Soveværelset er en suite med stuen og har lige de ekstra kvadratmetre, som gør at indretningsmulighederne er mange.

Lejligheden har lidt stukkant, trægulve, termovinduer og en yderst populær beliggenhed.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger