København S · Moldaugade 10, 1. th.

Kontant kr 1.995.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 57 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1940
Sagsnummer: 10173228
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 100.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.061
Ejerudgift pr. måned: 2.203
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.622

Beskrivelse

Attraktiv delevenlig 2-værelses lejlighed med to altaner

Vi træder ind i lejlighedens lyse og rummelig fordelingsentré. Fra entréen er der adgang til alle lejlighedens rum. Stor stue med plads til både spisearrangement og sofa plus udgang til god nordvestvendt altan hvor aftensolen kan nydes. Rummeligt og lyst soveværelse mod den grønne gård med plads til stor dobbeltseng, klædeskab og skrivebord. Også her er der udgang til syd-østvendt altan hvor morgenkaffen kan nydes. Stort badeværelse med separat brus i gode materialer, væghængt toilet, udsug og gulvarme. Nyere køkken holdt i hvidt med god bordplads og mindre spiseplads. Der er gennemgående plankegulve, originale døre og LK kontakter i hele lejligheden. Lejligheden er rigtig god stand og står indflytningsklar.

Lejligheden er beliggende i rødstensejendom fra 1940, en veldrevet ejerforening, på rolig stillevej meget tæt på daglige indkøb, Amagercenteret, Lergravsparken Metro, gåafstand til Amagerbrogades butiksudbud og cykelafstand til Amagerstrandpark, Bryggen og Københavns Rådhusplads. Ejendommen har nyligt renoveret faldstammer, tag, opgange og isat nye støjdæmpende hoveddøre til lejlighederne.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger

Skal du sælge?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest for at aftale nærmere. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, og behandler oplysningerne fortroligt.

Please wait...