København S · Lynettevej 7, 1. tv.

Kontant kr 2.045.000
Ejerlejlighed
  • 2 værelser
  • 58 m2
Kontakt mægler Klik din pris
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at base1 må kontakte mig, ligesom jeg accepterer, at base1 kan forelægge mit bud overfor sælger.
Please wait...
Fremvisning / Salgsopstilling
Ved klik på nedenstående knap accepteres det samtidigt, at jeg giver base1 tilladelse til at sende materiale.
Please wait...

Fakta

Bygget: 1935
Sagsnummer: 10173730
Boligtype: Ejerlejlighed
Udbetaling: 105.000
Brutto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

9.118
Ejerudgift pr. måned: 2.617
Netto pr. måned:

Brutto/nettoudgift er excl. ejerudgift, og er beregnet med udgangspunkt i en standardfinansiering. Få yderligere oplysninger hos base1.

7.733

Beskrivelse

Virkelig flot og indbydende 2 værelses med perfekt planløsning – Nyere bad og køkken

Lejligheden har en super planløsning og er indrettet som følger: Fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Badeværelse med separat bruseniche holdt i lyse fliser på gulv og væg. Pænt og rummeligt køkken med masser af skabs- og bordplads. Køkkenet er i god stand og holdt i hvidt med mørk træbordplade. Stor og lys stue med plads til både sofaarrangement og spisekrog. Rummeligt soveværelse med god plads til dobbeltseng, klædeskab og evt. skrivebord.
Gennemgående er lejligheden i rigtig god stand og står indflytningsklar – pudset vægge og lofter samt pæne gennemgående plankegulve.

En rigtig fin lejlighed med god beliggehed og optimal som delelejlighed.
Flot og veldrevet ejendom i eftertragtet & stille område tæt på Lergravsparken metrostation, Amager Strand og kun 10 min til City samt få hundrede meter til Amager Center. Ejendommen er pæn og velholdt med bl.a. nyere tag, nyere vinduer, pæne opgange, hyggeligt gårdmiljø & fjernvarme.

Skal du ha solgt din egen bolig? Så kontakt din lokale base1-butik, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et hurtigt og trygt salg.

Video

Placering

Henter kort...

Relaterede boliger